O nama

Osa Junior Arilje – Tradicija i iskustvo

Firma “OSA JUNIOR ARILJE” je opremljena savremenim CNC mašinama: CNC-Strug, CNC-Glodalica, CNC-Obradni Centar… Kao i velikim brojem mašina za izradu svih vrsta ozubljenja (zupčanika).

OSA uvek nastoji da prati potrebe savremenog tržišta pa su njene mašine našle široku primenu u drvnoj industriji (mašine za obradu drveta, kao i mašine za obradu kamena) za potrebe kamenorezaca.

Reduktori raznih perfomansi čine integralni deo proizvodnog programa sa kojima se firma pročula i van granica naše zemlje jer već dugi niz godina svoje proizvode (Reduktore) izvozi u zemlje članice EU.

Poslovna politika firme podrazumeva pre svega garanciju našeg kvaliteta i rokova isporuke što nesumnjivo predstavlja uspešno poslovanje preko 40 godina na teritoriji bivše Jugoslavije. A sada država na prostoru bivše Jugoslavije. Dugi niz godina “OSA” je prisutna na sajmu tehnike i njen štand uvek privlači izuzetnu pažnju posetilaca.

Glavni saradnici sa kojima firma OSA ima dugogodišnju i uspešnu saradnju su:

  • Elektrovat Čačak
  • Valjaonica Aluminijuma Impol Seval Sevojno
  • Fabrika sita i ležaja Fasil Arilje
  • Industriski kombinat Farmakom mb koncern Guca
  • Fabrika elektro motora Sever Subotica
  • Atenik komerc Čačak
Marko Savić / Vlasnik

NAŠA PRIČA

ISTORIJAT

Firma “OSA” je osnovana daleke 1971. godine. Nastala je tako što sam njen naziv predstavlja osovinu koja je najčešće zastupljena u njenim proizvodima, a to je i skraćenica njenog osnivača i vlasnika Obrada Savića, uspešnog privrednika iz Arilja.

POLITIKA KVALITETA

Poslovna politika firme podrazumeva pre svega garanciju našeg kvaliteta i rokova isporuke što nesumnjivo predstavlja uspešno poslovanje preko 40 godina na teritoriji bivše Jugoslavije.

SAVREMENA PROIZVODNJA

Firma OSA JUNIOR ARILJE  je opremljena savremenim CNC mašinama: CNC-Strug, CNC-Glodalica, CNC-Obradni Centar…

OSA ARILJE

Veliko iskustvo
stvara izuzetan kvalitet.

Ostajemo verni istim principima na kojima je osnovana naša kompanija pre više od četrdeset godina: pružanje vrhunske usluge i proizvodnja kvalitetnih proizvoda za naše klijente.

Zanimljivi brojevi

Lider u proizvodnji zupčanika za komercijalnu upotrebu

5932
Zadovoljnih klijenata
10
KVALIFIKOVANIH RADNIKA
31
MAŠINA